Nurul Wahab & Eric Depp

Penyanyi Nurul Huda Abdul Wahab dan suaminya, Eric Daniel Depp, 47, seorang pakar perunding kesihatan warganegara Perancis bernikah jam 11 pagi 6 June 2012 dan bersanding diikuti dengan jamuan makan tengah hari.

Majlis akad nikah telah disempurnakan oleh kadi dari Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan, Ustaz Azizan Othman bersama mas kahwin sebanyak RM80 dan hantaran Euro 5,000 atau RM20,000.

Majlis telah diacarakan oleh dua teman rapat Nurul Wahab iaitu personaliti TV dan juga penulis lagu popular Shah Shamshiri serta turut ditemani Ieda Moin menggunakan tiga bahasa iaitu Bahasa Melayu, Inggeris dan Perancis.

Pihak pengantin perempuan turut menerima lima bentuk hantaran daripada pihak pengantin lelaki, manakala Eric Depp telah menerima tujuh hantaran sebagai balasan.

Antara selebriti yang hadir di majlis berkenaan ialah Ning Baizura, Amy Mastura, Misha Omar, Zahida Rafik, Jehan Miskin serta beberapa tetamu VIP.

Sebanyak enam individu telah sudi untuk menaja perkahwinannya iaitu Rizman Ruzaini, Bon Zainal, Jakel, Zaha Weeding Planner, Deqsha dan Duchess Place.

Seramai 200 jemputan hadir disamping saudara mara dan rakan media memeriahkan majlis yang ringkas tapi meriah ini.

Terima kasih kepada http://www.haniasmahani.com/ kerana sokongan anda..:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s