Cute Aisya Sofea

Ninie dan Duan bersama anak mereka Aisya Sofea yang comel, photoshoot outdoor di Taman Tasik Shah Alam, lokasi berdekatan restoran Kedai Kopi.

Kebetulan cikgu Adhadi ada outing kelas percuma disana, sempat chatting dengan sorang dua peserta beliau sementara menunggu Aisya Sofea sampai.

Aisya Sofea memang lasak tapi berani, sebab kadang ibu dia tinggalkan dia pun dia buat tak kisah..hehe. Mereka semua memang ceria dan sporting!

shooting kanak-kanak memang mencabar kerana mereka bukan tau apa yang kita cakap dan arah..hehe..duduk diam jauh sekali lah..:p dan yang paling utama nak shoot pada paras mata kanak-kanak ni..memang aku sekali jadi kanak-kanak ribena, terbaring sana tergolek sini..hahaha..

Enjoyyy!

more pictures coming soon :)

Beauty generations of Neelofa

Gambar semasa majlis pelancaran rasmi produk kesihatan wanita BellaVita.

Memang kecantikan Neelofa adalah semulajadi dari generasi ke generasi, disini ada 3 tiga generasi!. Bersama ibu dan nenek beliau bergambar untuk siaran media.

Natural beauty comes from generation that makes beautiful Neelofa. Special pose of grandmother, mother and Neelofa for media. It’s a three generation here!

Neelofa menjaga kecantikan melalui pemakanan tambahan, namun penggunaan premium beautiful juga mantap..boleh tanya Puan Asmahani..:) lihat sini..http://www.haniasmahani.com/

BellaVita Neelofa

The official launching of BellaVita Healthcare product by actress and business women Neelofa Mohd Noor at The Royal Bintang Damansara.
BellaVita, a supplement food formulated specially for women for their healthy lifestyle.

Sekitar majlis pelancaran produk BellaVita Healthcare International Sdn Bhd bersama pengarah BellaVita Neelofa Mohd Noor di The Royal Bintang Damansara.

BellaVita merupakan makanan tambahan yang diformulasi untuk kesihatan wanita masa kini.

Dihadiri oleh rakan media dan artis meraikan dan memeriahkan majlis pelancaran rasmi produk ini. Hadir bersama ibu, kakak dan nenek beliau sebagai mereka yang terlibat secara langsung di dalam perniagaan dan produk kesihatan ini.

page di facebook https://www.facebook.com/bellavitahealth

agaknya Neelofa cantik dan berseri sebab guna korset Premium Beautiful kot..:D  kena tanya orang yang pakar ni..:) mungkin ada aura positif dan motivasi diri untuk cantik..:) http://www.haniasmahani.com/